WEAPONIA

Logo_white
Logo_header

Prodej loveckých, sportovních a sběratelských zbraní

WEAPONIA.CZ

Prodej loveckých, sportovních a sběratelských zbraní

Obchodní podmínky

Zbraně si můžete vyzvednout v sídle společnosti – na adrese U Lidového domu 383, 696 18 Lužice, přičemž otevírací doba je dle předchozí telefonické (+420 773 609) či e-mailové (obchod@weaponia.cz) domluvy.

Zbraně nezasíláme poštou ani prostřednictvím jiných obdobných služeb, avšak na základě individuální domluvy se lze dohodnout na předání objednané zbraně v místě, které Vám vyhovuje více než sídlo naší společnosti – v případě takového požadavku nás prosím kontaktujte buď telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu či kontaktního formuláře.

Veškeré zbraně, pokud není v katalogu prezentační stránky uvedeno jinak, podléhají registraci podle zákona č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu. Při nákupu zbraně je nutné mít u sebe platný Občanský průkaz, Zbrojní průkaz a příslušná rozhodnutí Policie České republiky – v případě, kdy je zákon č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu vyžaduje (např. při koupi zbraně kategorie A, A-I, nebo B).

Zbraně si můžete ihned zarezervovat telefonicky či e-mailem. Má se za to, že zbraň je zarezervována momentem, kdy je Vám doručeno písemné potvrzení o rezervaci se souhrnem dalšího postupu k úspěšnému dokončení dané transakce.

V případě zájmu o závaznou rezervaci na delší dobu (např. za situace, kdy Vám má být zbraň přivezena na smluvené místo), je nutno složit rezervační poplatek ve výši 10% z ceny zbraně. V takovém případě je zbraň rezervována maximálně jeden měsíc, pokud není písemně smluveno jinak.

Veškeré prezentované zboží na tomto webu je prodáváno jako použité. V případě, kdy jde o zboží nové, je tato skutečnost explicitně uvedena přímo na prezentační stránce jednotlivé předmětné položky.

Kupní smlouva je vždy uzavřena v sídle či provozovně společnosti, povaha prodávaného zboží vylučuje uzavření kupní smlouvy distančním způsobem.

Veškerá zde neupravená práva a povinnosti se řídí ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a zákona č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu.